SPECIÁL

 

 

 

Duben: ŠPANĚLSKÁ GASTRONOMIE

 

 

Tapas masové – jamon iberico, chorizo, fuet, olivy, nakládané papriky, nakládané cibulky 135,-

(7)

Tapas rybí – marinovaný tuňák v citrusech, pečené papriky s ančovičkou a kalamáry, loupané slávky v citronové majonéze 135,-

(3,4,10)

Tapas mix - masové a rybí 235,-

(3,4,7,10)

Grilovaná vepřová kotleta (350 g) na česneku a tymiánu s restovanými bramborami s paprikami, cibulí, kapary, ančovičkami, čerstvou petrželkou a citronem 265,-

(4)

Grilovaný tuňák s karamelizovanou cibulí, vinigrettovou omáčkou a restovanou cuketou s černou čočkou beluga 360,-

(4)

Paella s vongolemi (mušličkami), kalamáry, kuřecím masem, červenou paprikou, hráškem a cherry rajčátky 320,-

(1,12,14)

Smažené rolky z taženého  těsta plněné  čokoládou a banány s citronovou zmrzlinou 95,-

(1,7,8)